0735-050476

Stöldskydd

Extralås skåpbil: Carlock by System Edström

En transportbils centrallås kan kringgås av en tjuv på mellan 10 och 60 sekunder. Utan ett extra säkerhetslås för lastutrymmet kan tjuvar enkelt bryta sig in och stjäla bildelar, verktyg eller andra skåpbilstillbehör. Carlock från System Edström erbjuder en lösning genom sitt säkerhetslås, vilket gör det mycket svårt för tjuvar att få tillgång till lastutrymmet, då det inte går att angripa eller manipulera utifrån.

Klass 3-certifierat säkerhetslås

Carlock är det enda klass 3-godkända stöldlåset på marknaden. Det har godkänts av Svenska Stöldskyddsföreningen (SFF) och är certifierat av RISE.

Korrisionsfria pistollås

Systemet innehåller ett, två eller tre korrosionsfria pistollås, beroende på konfiguration. Varje lås är utrustat med 25 mm rostfria låskolvar och kan installeras på lastutrymmets sidodörr(ar) samt bakdörr.

Osynlig montering

För att minimera utvändiga angreppspunkter monteras låset osynligt på insidan av fordonets dörrar. Detta gör att låset inte bara är skyddat mot angrepp utan också mot väder och vind.

Oberoende säkerhetssystem

Låset fungerar med ett helt separat system, vilket innebär att det inte är kopplat till bilens centrallås. Detta gör det ännu svårare för tjuven att bryta sig in, då låssystemet är oberoende och därmed mindre sårbart för manipulation.

Automatisk låsning

Du kan välja mellan två alternativ för att hantera låssystemet: en separat fjärrkontroll eller automatisk låsning och upplåsning när du kommer i närheten av bilen, vilket gör att du inte behöver använda en nyckel alls.

Avskräckande säkerhetsdekaler

Tydliga dekaler på fordonet informerar om att Carlock från System Edström är installerat, vilket fungerar som en avskräckande faktor för tjuven.

Rulla till toppen